Dorin Chirtoacă: „Plahotniuc si Dodon, pentru ce mai depuneti flori la Stefan cel Mare, el v-ar fi taiat capul pentru ce ati facut ?!”

0
36

Asa arata unul din „teroristii” expulzati – Feridun Tüfekçi.

Prin barbariile din ultima perioada: 26-27 august, 1 septembrie, dar mai ales 6 septembrie, Plahotniuc cu Dodon au semnat actul de aderare a regimului lor la axa dictaturilor: Rusia, Turcia, Kazahstan, Azerbaidjan, Turkmenistan etc.

Cum ar fi sa fie arestati peste tot in lume moldoveni care nu sunt de acord cu ce face Plahotniuc sau Dodon, extradati apoi in RM pentru a fi inchisi pe viata, torturati si condamnati la moarte doar pentru ca au o alta gandire? SUA nu-l extradeaza pe Gulen, dar RM e mai „desteapta”, si pozitioneaza ca sluga a lui Erdogan?

Apoi nu sunteti voi niste pagani sa inchinati Moldova in secolul XXI unui paranoic cu comportament si apucaturi de sultan medieval din Turcia, in schimbul reparatiei Presedintiei si a Arenei Chisinau? (avand in vedere relatiile cu Putin, poate fi vorba si de un rol intermediar al Turciei, sau o complicitatea a acesteia si o inchinate concomitenta a RM atat Turciei cat si Rusiei).

Pentru ce mai depuneti flori la Stefan cel Mare, ca el v-ar fi taiat capul pentru ce ati facut?!

Si acum intelegem ca Erdogan trebuie sa vina acum pe cai mari si sa taie pangica la „palatul domnesc”, proaspat reparat, dar murdar de sangele a 7 oameni nevinovati, intelectuali, care locuiesc in RM de peste 20 de ani, care au cerut si azil politic aici, profesori care dau 70% din olimpicii din scolile RM, oameni care se opun terorismului islamic, dupa cum se vede din postarile de acum trei ani, oameni cu gandire europeana care este si firesc sa puna sub semnul intrebarii dictatura medievala din Turcia a lui Erdogan?

O sa va improaste lumea cu oua clocite, daca nu cu pietre ca in 2009!

Consider ca Moldova nu mai este un stat, ci doar teritoriu unde in spatele simbolurilor statale se adapostesc pirati ai secolului XXI, care tin populatia RM, cetateni sau nu, ca pe ostatici si robi.

Fara unitate totala a societatii, fara o revolta din interior si fara sanctiuni personale din exterior in adresa celor care distrug Moldova, incepand cu Plahotniuc si Dodon, suntem condamnati la dictatura si degradare, pana la teroare si frica fiecarui om de a mai trai aici!

Dorin Chirtoacă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here