Poliția Republicii Moldova a destructurat o rețea de indivizi coordonați din Rusia, care aveau misiunea de a provoca instabilitate sub acoperirea „protestelor” plătite de șori. Le mulțumesc pentru serviciu angajaților MAI. Este clar că s-a muncit timp de luni și luni de zile pentru a ajunge aici.
De asemenea, fac un apel către antreprenorii de bună credință să NU mai coopereze cu rețeaua criminală așa-zisul „Partid Șor”. Boicot.
Fie că vorbim de o companie care transportă „protestatarii”, sau de cineva care-și vinde marfa din așa-zisele „magazine sociale” sau oferiți orice alt gen de servicii. Este alegerea fiecăruia, însă e cazul fiecare să se pună pe gânduri cu cine face afaceri.
Dintotdeauna am avut convingerea că banii au miros, iar banii pe care îi plătesc șorii miros a hoție, trădare de patrie și acte teroriste comise împotriva a mii de oameni nevinoveți în Ucraina.
Guvernul Republicii Moldova este și va fi de partea antreprenorilor corecți. O să fim alături și o să trecem de timpurile astea complicate. O să scăpăm de hoți și de trădători. Împreună.

Descoperă mai multe la Ziare Moldova ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns