După ce a furat miliardul, a ramificat scheme de corupție și a regizat așa-zise ”proteste” în centrul Chișinăului, la comanda serviciilor secrete rusești, care-l manevrează din umbră, rusofilul condamnat și fugar Ilan Șor are tupeul ordinar de a da în judecată portalul Deschide.md, în urma numeroaselor dezvăluiri făcute de jurnaliști. Avertizăm că prin atacul mizerabil pe care-l face la adresa Deschide.md, românofobul Ilan Șor atacă întreaga presă de limbă română, în timp ce huzurește în Israel, cu banii furați din R.Moldova. Evident, rusofilul nu are nici cea mai mică șansă în instanță, însă scopul lui nu este justiția, ci hărțuirea și intimidarea Deschide.md. 

Consultantul politic Cristian Hrițuc taxează, pe Facebook, această nouă abjecție la care se pretează omul Rusiei:

”Shor da în judecată portalul de știri Deschide.md Omul care a avut tupeul să fure un miliard fără să îi pese face pe victima și acuză deschide.md că face propagandă pentru Maia Sandu.

Bine, el e supărat după ce a apărut o anchetă în ziar prin care sunt dezvăluite legăturile partidului cu Moscova și cu anumiți lideri ai lumii interlope.  Nu e nicio surpriză că Shor actionează așa, pentru că cel mai tare îl deranjează când i se devoalează planurile.

 

www.podul.md/articol/


Descoperă mai multe la Ziare Moldova ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns