Oamenii legii au efectuat, luni dimineaţă, aproape o sută de percheziţii în cadrul cauzei penale cu privire la finanţarea ilegală a Partidului ŞOR. Contactată de IPN, procurorul Mariana Cherpec, responsabilă de comunicarea Procuraturii Generale cu reprezentanţii mass-media, a declarat că percheziţiile au loc la mai multe adrese, precum sedii ale partidului, domicilii şi automobile ale membrilor de partid.
Detalii urmează să fie oferite după încheierea acţiunilor respective. În cadrul acestei cauze penale, săptămâna trecută a fost reţinută deputata Marina Tauber, care a rămas fără imunitate parlamentară pe 21 iulie.
În prezent aceasta se află în arest preventiv în Penitenciarul nr. 13, măsura fiindu-i aplicată pentru un termen de 30 de zile. Tauber a fost pusă sub învinuire pe două capete de acuzare: acceptarea cu bună ştiinţă a finanţării Partidului Şor din partea unui grup criminal organizat, precum şi pentru falsificarea raportului privind gestiunea financiară a formaţiunii pentru primul semestrul al anului curent, în i

Citeste mai mult: adev.ro/rfkc7k

Lasă un răspuns