• Vladimir Putin le-a spus apropiaților săi că un număr impresionant de jumătate de milion de pierderi rusești ar fi acceptabil” dacă acest lucru i-ar permite să dezmembreze Ucraina, s-a afirmat.
  • Aceeași sursă sugerează că el este pregătit să mobilizeze două milioane sau mai mulți rezerviști dintr-un potențial de 25 de milioane – mult mai mare decât cei 300.000 de rezerviști sugerați inițial.
  • Multe țări vecine au primit bărbați care au fugit din Rusia.

Vladimir Putin le-a spus apropiaților săi că un număr impresionant de jumătate de milion de pierderi rusești ar fi acceptabil” dacă acest lucru i-ar permite să dezmembreze Ucraina, s-a afirmat. Aceeași sursă sugerează că el este pregătit să mobilizeze două milioane sau mai mulți rezerviști dintr-un potențial de 25 de milioane – mult mai mare decât cei 300.000 de rezerviști sugerați inițial.

„Numărul de cadavre ale soldaților ruși, în aceste planuri ale lui Putin, nu joacă un rol”, a declarat canalul de Telegram al generalului SVR, care spune că are cunoștințe din interiorul Kremlinului. Președintele rus Putin consideră că are o rezervă de forță de muncă de mobilizare de 25 de milioane de oameni, astfel că „nu-i pasă de 500.000 de cadavre. Pentru el, aceasta reprezintă 2% din rezervă”.

Vladimir Putin le spune colaboratorilor apropiați că ar considera „acceptabile” 500.000 de morți în Rusia


Descoperă mai multe la Ziare Moldova ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns