Jurnalista Victoria Coroban a fost numită directoare a postului public Radio Moldova, anunță Trm.md. Ea a declarat pentru Redacţia Actualităţi Radio că modificarea grilei de emisie reprezintă o prioritate în activitatea sa în noua funcție.

Într-un interviu pentru Redacţia Actualităţi Radio, Victoria Coroban a menţionat că îşi doreşte ca postul de radio public să devină unul relevant „pentru toate categoriile de vârstă şi categoriile sociale din Republica Moldova” și „să aibă un produs informativ şi educativ care răspunde nevoilor de astăzi ale ascultătorului nostru”. „Ne dorim să fie suficient de dinamic, să fie un post de radio care să fie capabil să arate atât realitatea cu ochi critici, cât să observe valorile din societate şi să transmită oamenilor că putem împreună să construim”, a declarat Victoria Coroban.

Ea a afirmat că va veni cu o concepție nouă de grilă, „care să răspundă nevoilor secolului 21”.

Anterior, Victoria Coroban a fost realizatoarea mai multor emisiuni la Radio Chișinău, printre care „Cu mintea deschisă”, „Pauza de cafea” și podcastul „Asta-i situația”.  Ea a activat în calitate de trainer la Academia Nicolae Dumitrescu, jurnalistă la OWH Studio. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Universitatea din București.

/media-azi.md/ro/

Lasă un răspuns