Jurnalista şi prezentatoarea de la Pro TV Sorina Obreja şi-a anunţat plecare de la acest post de televiziune şi şi-a luat adio de la telespectatori.

Într-o postare pe Facebook jurnalista şi-a luat rămas bun de la telespectatorii săi şi le-a comunicat că povestea ei la Pro TV se încheie. Ea susţine că deziţia nu a fost una uşoară, dar nu a mărturisit motivul plecării. Cu toate acestea, ea a scris că proiectele ei frumoase nu se încheie.

„Dragii mei oameni, Povestea Pro TV Chișinău din viața mea se încheie aici. Nu ne-am mai văzut în ultima vreme la televizor – timp în care am meditat și am luat cu mare greu această decizie. Azi sunt recunoscătoare pentru fiecare moment trăit în toți acești 14 ani. A fost frumos mai ales pentru că am întâlnit oameni valoroși. Vă sunt recunoscătoare vouă pentru solidaritate, pentru lucrurile de neprețuit pe care le-am făcut împreună și, în mod deosebit, pentru „Dăruiești și Câștigi”. Va mulțumesc pentru că am plâns și am râs împreună, pentru că am creat și am străbătut și azi putem vorbi cu mândrie despre toate. Proiectele frumoase nu se opresc aici. Colegi, vă îmbrățișez. Îmi sunteți tare dragi. Să perseverați! Mulțumesc! Și să ne auzim de bine!”

Sorina Obreja a plecat de la Pro TV

 

Lasă un răspuns